• Kültür Mah. Adnan Saygun Cad. Pelin Apt. D:5/A Ulus Beşiktaş / İstanbul

Deniz ve Mehtap Sordular Sizi, Neredesiniz?

kumsalda-dogum-gunu

Kutlama konusu bu kadar özel olunca, doğum günü kutlama mekânları da önem kazanıyor. Denizi olan bir şehirde yaşıyorsanız yatta doğum günü kutlama fikrine sıcak bakabilirsiniz. Sadece sevdiklerinizi alıp denizin mehtabında ışıldayan bir yatla açıldığınızı hayal edin. Geceye karışan kahkaha sesleri, tuz kokusunu bastıran neşeli şarkılar ve sıcak bir masa… Sizce de yatta doğum günü kutlama organizasyonu çok keyifli olmaz mı?

Fakat yatta doğum günü kutlaması yapmaya karar vermeden önce tüm detayları incelikle düşünmelisiniz. Çünkü bir kez açıldıktan sonra mumları, içecekleri ya da herhangi bir şeyi unuttuğunuzu fark etmeniz pek hoş olmaz. Bu konuda strese girmek yerine dilerseniz yatta doğum günü organizasyonları hakkında bir uzmana danışabilir ve olası aksiliklerin de önüne geçebilirsiniz.

Eğer böyle bir kutlamaya sıcak bakıyorsanız, yat organizasyonunu doğum günü için mekânlar listenize ekleyebilirsiniz. Ancak yapacağınız doğum günü organizasyon hazırlıkları öncesinde davetlilerden kesin geri dönüş ricasında bulunmanızda fayda var zira geç kalanın artık bu güzel kutlamaya katılma şansı olmayacak.

Bizimle İletişime Geçin

"Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" gereği bilgilerinizin başka kişilerle paylaşılmayacağını bildiririz.

Tıkla Ara Whatsapp Email Gönder