• Kültür Mah. Adnan Saygun Cad. Pelin Apt. D:5/A Ulus Beşiktaş / İstanbul

İstanbul Kadar Güzel Bir Doğum Günü

istanbul-dogum-gunu

Eğer İstanbul’da yaşıyorsanız, İstanbul doğum günü mekânları alternatifleri arasında biraz zorlanabilirsiniz. Zira gecesi ile ayrı, gündüzü ile apayrı bir güzelliği olan bu eşiz şehirde aklınıza ya da hayalinize gelmeyecek çok seçeneğiniz var. Şık restoranların kol kola girdiği bir deniz kenarı, tüm şehir ışıklarını ayaklarınızın altına seren bir tepe ya da günün her saati gürül gürül akan bir cadde doğum günü organizasyonları için harika birer alternatiftir.

Öte yandan, İstanbul doğum günü organizasyonu deyince tabi ki herkes gibi sizin de aklınıza ilk önce İstanbul boğazında doğum günü organizasyonu gelebilir. Eğer siz de boğazın kendine has havasına ve zamansız dokusuna aşık biriyseniz, kendinize ya da sevdiğinize harika bir doğum günü hediyesi verebilir, örneğin boğazda doğum günü organizasyonu düzenleyebilirsiniz. Boğazın insana yaşama sevinci veren o pırıl pırıl görüntüsü ile yeni yaşınıza merhaba diyebilir, tüm sevdiklerinizle birlikte İstanbul’un eşsiz manzarasının tadını çıkarabilirsiniz.

Dilerseniz bu manzaranın kalbine gidebilir ve minik bir tekne gezisi ile İstanbul’un eşsiz kıyılarına denizden bakabilirsiniz. Boğazın köpüklü sularını seyre dalabilir ve masal evlerini andıran yalıların tatlılığı ile mest olabilirsiniz. Köpülerin dans eden renkli ışıkları altında yeni yaşınızın böyle renkli ve parlak olmasını dileyebilir, önceki yaşınızdan kalan tüm negatif duygu, düşünce enerjileri boğazın serin sularına bırakabilirsiniz.

Boğazda doğum günü kutlama fikri size sıcak geldiyse, bu çok özel gününüzü canlı müzik ya da fasıl eşliğinde kutlayabilirsiniz. Musikinin peşine takılıp kendinizi eski İstanbul’un içinde bulacağınız bu güzel gecede sevdiklerinizle bir ağızdan, zaten herkesin ezbere bildiği şarkıları söyleyebilirsiniz.

Eğer doğum gününüzü herkesin dertleşip konuştuğu ve eski anıların yeniden demlendiği bir anmaya çevirmek istiyorsanız, herkesin sohbete katıldığı upuzun masalar kurabilirsiniz. Boğazda doğum günü mekânları arasından tam da sizin zevkinize uygun birini mutlaka bulacaksınız. Gözünüzün önünde boğaz, saçlarınızda rüzgâr, kadehinizde belki rakı belki bir kadeh şarap, aklınızda güzel günlerin hayali, yanınızda sevdikleriniz ve kalbinizde aşkla yeni yaşınıza bahtiyar gireceksiniz. 

Üstelik tüm organizasyonlarınızı tam istediğiniz gibi ve zahmetsizce halledeceksiniz çünkü Sürprizler Diyarı her şeyi sizin için düşünecek.

Bizimle İletişime Geçin

"Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" gereği bilgilerinizin başka kişilerle paylaşılmayacağını bildiririz.

Tıkla Ara Whatsapp Email Gönder